OVER MIJZELF

Mijn naam is Irma de Groot – Swinkels. Ik ben in 1982 geboren in Mierlo en sinds 2004 woon ik in Deurne, in de Walsberg, samen met mijn man en drie kinderen.
Na mijn VWO diplome te hebben behaald, heb ik de opleiding tot HBO-verpleegkundige gedaan. Tot 2017 heb ik als verpleegkundige met heel veel plezier in de wijkzorg gewerkt. Maar ik zat hier niet meer op mijn plekje, ik had o.a. veel moeite met de tijdsdruk in de zorg en kon niet de aandacht geven aan mensen zoals ik dat graag wilde. Eind 2017 vond ik iets wat beter bij me paste, en dus ben ik sindsdien naast mijn praktijk nog werkzaam als pedagogisch medewerkster bij kinderdagverblijf 't Boerderijke. Ik vind het heel erg leuk om met de kinderen bezig te zijn, zowel verzorgend als met activiteiten. Het is mooi om de kindjes te zien groeien en daaraan een steentje bij te kunnen dragen.

Toen ik in aanraking kwam met de oosterse geneeskunde, heeft het me verbaasd welke mogelijkheden dit te bieden had. Iets waar ik meer van wilde weten! En daarom ben ik in 2008 gestart met de Basis vakopleiding in de Chinese geneeskunde met daarop volgend de opleiding tot acupuncturist waarvan ik in 2013 mijn diploma heb mogen behalen. Ik ben dan ook heel trots dat ik daarna mijn eigen praktijk aan huis heb kunnen openen om op die manier mensen te kunnen helpen door middel van behandelingen middels acupunctuur.

Puur Acupunctuur

 

target="_blank"> src="//c.statcounter.com/11365703/0/d0739c58/1/" alt="Web
Analytics Made Easy - StatCounter">

Openingstijden

dinsdag 9.00-22.00
donderdag 9.00-22.00
vrijdag 9.00-12.00